Meny for eldre nettlesere ?

 Drøbak Studiescene  >> Oppsetninger  >>  Samarbeid  >> Fra Katthult til Saltkråkan

Fra Katthult til Saltkråkan - En musikalsk reise i Astrid Lindgrens verden

Dyrløkkeåsen Kultursenter 7., 8., 9. og 10. november 2002

Produksjonen var et samarbeid mellom Drøbak Studiescene, Drøbak Storband og Kulturskolens barneteater. Anniken Holtnæs var produksjonsleder, Olav Moen musikalsk leder og Cathrine Langlie var instruktør for barneteateret. Elin Wennersgaard var repetitør og sto for korarrangement.

1240 tilskuere i alle aldre og fra hele Follo fant veien til Dyløkkeåsenkultursenter for å overvære de fire familieforestillingene. Bare på siste forestilling var det 450 publikummere.

Alle deltagere på og bak scenen fra Kulturskolens barneteater, Drøbak Storband og Drøbak Studiescene gjorde denne suksessen mulig. Ikke minst den store innsatsen fra alle foreldrene som hjalp til gjorde dette til en flott opplevelse for alle involverte. Vi tror at spillegleden og lagarbeidet gjorde utslaget for at det ble en suksess.

Vi må også takke Frogn kommune for all støtten

[plakat_bit1.gif (12K)]
[plakat_bit2.gif (8K)]
[plakat_bit3.gif (13K)]
[Plakaten fra forestillingen]

Hvem har ikke kjent seg igjen i Emil i Lønneberget, Pippi Langstrømpe, Karlson på taket, Tjorven, Brødrene Løvehjerte og alle de andre figurer? Astrid Lindgren skapte personligheter, stemninger og en verden som flere generasjoner har hatt stor glede av gjennom mer enn 50 år , enten gjennom hennes bøker, på TV, i teater eller film.

Vi ønsket å hedre Astrid Lindgren med sanger og små tablåer som beskriver hennes verden.

[Bilde av Astrid Lindgren]